Disclaimer

Algemeen
Het onderstaande is van toepassing op alle webpagina’s van www.schermkennis.nl, verder te noemen ‘deze website’. Door deze website te gebruiken en/of raadplegen stemt u in met deze disclaimer.

Uitsluiting van aansprakelijkheid
Alle informatie op deze website is bedoeld voor persoonlijk gebruik. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Er wordt geen enkele garantie gegeven inzake de juistheid of de volledigheid, of het bijgewerkt zijn van de informatie die op deze website werd geraadpleegd of uitgewisseld.

Aansprakelijkheid ten aanzien van de veiligheid en volledigheid van de website, alsmede eventuele schade die, direct of indirect, het gevolg is van het gebruik van deze website wordt nadrukkelijk uitgesloten.

Er wordt geen verantwoordelijkheid gedragen voor informatie van externe organisaties en/of externe website’s waarnaar vanaf deze website verwezen wordt.

Deze website verkoopt zelf geen producten en diensten. De aansprakelijkheden, rechten en plichten die ontstaan bij de overeenkomsten tussen daadwerkelijke aanbieders die via aankoopkennis.nl bereikbaar zijn en kopers, liggen niet bij schermkennis.nl. Schermkennis.nl aanvaardt voor de op deze website vermelde producten en/of diensten dus ook geen aansprakelijkheid voor eventuele schade ontstaan door het niet, of niet tijdig, leveren dan wel het leveren van goederen en/of diensten die gebrekkig zijn door andere partijen.

schermkennis.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0