449,00

Toevoegen aan vergelijken
Schermdiagonaal

Maximale resolutie stand

Type scherm

Type LED-LCD

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

HDR

Type High Dynamic Range

,

Type Backlight

Input Lag (milliseconde)

9.5

HDMI

HDMI versie

Type HDMI

USB aansluiting

Ethernet verbinding

Koptelefoonaansluiting

WIFI

Bluetooth

Smart TV

Smart TV Platform

Bediening via mobiele app

Ja

Aantal luidsprekers speaker

Ambilight

Automatisch dimmen

Nee

Energieverbruik (W)

Waarde energielabel nieuw 2021

Energie besparing

Energieverbruik in stand -by modus

Merk

EAN

6942147492567

Kleur

Landcode

Buitenlands model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

Taal handleiding

Engels, Universeel

Introductiejaar

Ondersteuning met updates

Minimaal 12 maanden na introductiedatum

Gewicht zonder standaard (kg)

11200

Gewicht inclusief standaard (kg)

11800

Afmetingen inclusief voet

1117 x 251 x 705 mm

Afmetingen zonder voet

1117 x 77 x 647 mm

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Ja, met bijzondere eisen, zie productinfo

Betaalde diensten vereist

Ja, met bijzondere eisen, zie productinfo

Mobiele data verbinding mogelijk

Ja, met bijzondere eisen, zie productinfo

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

Uitzonderingen fabrieksgarantie

Type TV tuner

DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2

Common interface

,

Verpakking hoogte (cm)

78.10

Verpakking lengte (cm)

13.90

Verpakking breedte (cm)

123.10

Verpakkingsgewicht (kg)

15.50

Laatste update op 19 juni 2024 09:05
EAN: 6942147492567 Categorie: Tag:
Schermdiagonaal: 50 inch (127 cm)
Maximale resolutie: Ultra HD/4K

De Hisense 50A7KQ is een televisie die in 2023 is geïntroduceerd en is uitgerust met diverse geavanceerde technologieën. Deze televisie heeft een schermdiagonaal van 50 inch, wat overeenkomt met 127 cm. De maximale resolutie van het scherm is Ultra HD/4K, wat zorgt voor scherpe en gedetailleerde beelden. Het schermtype is LED-LCD, specifiek een QLED-variant, wat staat voor Quantum Dot Light Emitting Diode. Dit type scherm biedt een verbeterde kleurweergave en helderheid in vergelijking met traditionele LED-LCD-schermen.

Beeldkwaliteit en Verversingssnelheid

De Hisense 50A7KQ heeft een beeldverversingssnelheid van 50 Hz. Dit betekent dat het scherm 50 keer per seconde ververst, wat voldoende is voor standaard televisie kijken en de meeste streamingdiensten. De televisie ondersteunt High Dynamic Range (HDR), inclusief de varianten HDR10, HDR10+ en HLG. HDR-technologie zorgt voor een groter contrastbereik en levendigere kleuren, wat resulteert in een meer dynamische en realistische kijkervaring.

Connectiviteit en Aansluitingen Hisense 50A7KQ

Deze televisie biedt verschillende aansluitmogelijkheden voor externe apparaten. Er zijn drie HDMI-poorten beschikbaar, waarvan één met HDMI ARC (Audio Return Channel) functionaliteit. Dit maakt het mogelijk om audio terug te sturen naar een compatibele geluidsinstallatie zonder een aparte audiokabel. De HDMI-poorten zijn van versie 2.0, wat ondersteuning biedt voor 4K-resolutie bij 60 Hz. Daarnaast zijn er twee USB-aansluitingen aanwezig voor het afspelen van media vanaf een USB-stick of externe harde schijf. Voor netwerkconnectiviteit is er zowel een Ethernet-poort als ingebouwde WiFi beschikbaar.

Smart TV Functionaliteiten

De Hisense 50A7KQ is uitgerust met het VIDAA U smart TV-platform. Dit platform biedt toegang tot verschillende streamingdiensten en apps, zoals Netflix, YouTube en Amazon Prime Video. De televisie kan bediend worden via een mobiele app, wat extra gebruiksgemak biedt. Er is ook ondersteuning voor Bluetooth, waardoor draadloze verbindingen met compatibele apparaten mogelijk zijn.

Audio en Geluid

De televisie beschikt over twee ingebouwde luidsprekers. Hoewel er geen specifieke informatie is over het totale vermogen van deze luidsprekers, is het gebruikelijk dat televisies in deze categorie een redelijk geluidsniveau bieden voor normaal gebruik. Voor een verbeterde geluidskwaliteit kan de HDMI ARC-functie gebruikt worden om de televisie aan te sluiten op een externe geluidsinstallatie.

Afmetingen en Gewicht Hisense 50A7KQ

De Hisense 50A7KQ heeft een gewicht van 11,2 kg zonder standaard en 11,8 kg met standaard. De afmetingen inclusief de standaard zijn 1117 x 251 x 705 mm, terwijl de afmetingen zonder standaard 1117 x 77 x 647 mm zijn. Dit maakt de televisie geschikt voor een breed scala aan woonkameropstellingen. De televisie ondersteunt een VESA-montage van 300 x 200 mm, wat betekent dat hij aan de muur kan worden bevestigd met een compatibele VESA-muurbeugel.

Energieverbruik

Het energieverbruik van de Hisense 50A7KQ is 135 W tijdens gebruik en 0,5 W in stand-by modus. De televisie heeft een energielabel van klasse G volgens de nieuwe 2021-standaarden. Hoewel dit niet de meest energiezuinige klasse is, biedt de televisie wel enkele energiebesparende functies om het verbruik te minimaliseren.

Extra Functies en Specificaties

De televisie heeft een input lag van 9,5 milliseconden, wat van belang is voor gamers die een snelle reactietijd nodig hebben. De Hisense 50A7KQ heeft ook een koptelefoonaansluiting, wat handig is voor privé luisteren. De televisie ondersteunt verschillende TV-tuners, waaronder DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T en DVB-T2, wat betekent dat hij compatibel is met een breed scala aan signaalbronnen.

Conclusie

De Hisense 50A7KQ biedt een combinatie van 4K-resolutie, QLED-technologie en diverse aansluitmogelijkheden, waardoor het een veelzijdige optie is voor verschillende kijkbehoeften. Met ondersteuning voor HDR, een smart TV-platform en meerdere aansluitpoorten, biedt deze televisie een breed scala aan functionaliteiten voor de moderne gebruiker. De afmetingen en het gewicht maken het geschikt voor diverse opstellingen, en de energiebesparende functies helpen het energieverbruik te minimaliseren.

Hisense 50A7KQ (2023)
Hisense 50A7KQ (2023)
schermkennis.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0