Hisense QLED 65A79KQ (2023)

- 22%

Oorspronkelijke prijs was: €899,00.Huidige prijs is: €699,00.

Toevoegen aan vergelijken
Schermdiagonaal

Maximale resolutie stand

Type scherm

Type LED-LCD

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

HDR

Type High Dynamic Range

Type Backlight

Input Lag (milliseconde)

8

HDMI

Ethernet verbinding

Koptelefoonaansluiting

WIFI

Bluetooth

Smart TV

Aantal luidsprekers speaker

Ambilight

Waarde energielabel nieuw 2021

Energieverbruik in stand -by modus

Merk

EAN

6942147492772

Kleur

Landcode

Buitenlands model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

Ondersteuning met updates

Minimaal 12 maanden na introductiedatum

Gewicht zonder standaard (kg)

18500

Gewicht inclusief standaard (kg)

19100

Afmetingen inclusief voet

1449 x 294 x 903 mm

Afmetingen zonder voet

1449 x 78 x 835 mm

Afstandsbediening

Ja

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Type TV tuner

DVB-C

Common interface

,

Laatste update op 19 juni 2024 22:05
Schermdiagonaal: 65 inch (165 cm)
Maximale resolutie: Ultra HD/4K

De Hisense QLED 65A79KQ televisie biedt een indrukwekkende kijkervaring dankzij de hoge resolutie en grote schermgrootte. In dit artikel bespreken we de specificaties en kenmerken van de Hisense QLED 65A79KQ, die in 2023 is geïntroduceerd. Deze televisie is uitgerust met diverse moderne technologieën en aansluitmogelijkheden.

Scherm en Beeldkwaliteit

De Hisense QLED 65A79KQ televisie heeft een schermdiagonaal van 65 inch, wat overeenkomt met 165 cm. Het schermtype is een LED-LCD, specifiek een QLED (Quantum Dot LED), dat bekend staat om zijn levendige kleuren en hoge helderheid. De maximale resolutie is 4K Ultra HD (3840×2160), wat zorgt voor scherpe en gedetailleerde beelden. De beeldverversingssnelheid is 50 Hz, wat betekent dat het scherm 50 keer per seconde ververst wordt. Dit is voldoende voor de meeste kijkervaringen, hoewel het voor snelle actiescènes iets minder vloeiend kan zijn dan hogere verversingssnelheden.

HDR en Beeldverbetering

De televisie ondersteunt High Dynamic Range (HDR), specifiek Dolby Vision. HDR-technologie zorgt voor een breder kleurbereik en een hoger contrast, wat resulteert in levensechtere beelden. Dolby Vision is een geavanceerde HDR-standaard die dynamische metadata gebruikt om de beeldkwaliteit per scène te optimaliseren. Dit betekent dat je helderdere highlights en diepere zwarttinten krijgt, wat vooral merkbaar is bij het kijken van HDR-content.

Connectiviteit en Aansluitingen Hisense QLED 65A79KQ

De Hisense QLED 65A79KQ 4K Ultra HD televisie is uitgerust met diverse aansluitmogelijkheden. Er zijn drie HDMI-poorten beschikbaar, waarmee je meerdere apparaten zoals een spelconsole, Blu-ray speler of streamingapparaat kunt aansluiten. Daarnaast is er een Ethernet-verbinding voor een stabiele internetverbinding, hoewel de televisie ook via WiFi kan verbinden. Voor audio is er een koptelefoonaansluiting aanwezig, en de televisie ondersteunt Bluetooth voor draadloze verbindingen met bijvoorbeeld een soundbar of koptelefoon. Er zijn ook USB 2.0-poorten beschikbaar voor het afspelen van media vanaf externe opslagapparaten.

Smart TV Functionaliteiten

Deze televisie is een Smart TV, wat betekent dat hij zelfstandig met het internet kan verbinden en toegang biedt tot diverse apps en streamingdiensten. Je hebt geen extra apparaten nodig om bijvoorbeeld Netflix, YouTube of andere apps te gebruiken. De afstandsbediening is inbegrepen en er is geen app vereist voor de volledige functionaliteit van de televisie. Dit maakt het gebruiksgemak hoog, aangezien je alles kunt bedienen met de meegeleverde afstandsbediening.

Audio en Geluid Hisense QLED 65A79KQ

De televisie beschikt over twee ingebouwde luidsprekers. Hoewel de geluidskwaliteit van ingebouwde luidsprekers vaak voldoende is voor dagelijks gebruik, kiezen sommige gebruikers ervoor om een externe soundbar of luidsprekersysteem aan te sluiten voor een betere audio-ervaring. De televisie ondersteunt Bluetooth, wat het eenvoudig maakt om draadloos audio-apparatuur aan te sluiten.

Design en Energieverbruik

Het ontwerp van deze Hisense televisie is modern en strak, met een antracietkleurige afwerking. De afmetingen zonder voet zijn 1449 x 78 x 835 mm, en met voet zijn de afmetingen 1449 x 294 x 903 mm. Het gewicht zonder standaard is 18,5 kg en inclusief standaard is het 19,1 kg. De televisie heeft een energielabel van G, wat aangeeft dat het energieverbruik relatief hoog is in vergelijking met andere modellen. Het energieverbruik in stand-by modus is 0,5 watt.

Montage en Installatie

Voor de montage is de televisie compatibel met VESA 400mm x 200mm, wat betekent dat hij eenvoudig aan de muur kan worden bevestigd met een geschikte VESA-mount. De televisie wordt geleverd met een universele handleiding en heeft een CE-markering, wat betekent dat hij voldoet aan de Europese veiligheids-, gezondheids- en milieueisen.

Hisense 65″ 4K Ultra HD: Specificaties en Kenmerken

De Hisense QLED 65A79KQ 4K Ultra HD televisie biedt een scala aan functies en technologieën die bijdragen aan een verbeterde kijkervaring. Met een input lag van 8 milliseconden is deze televisie ook geschikt voor gaming, aangezien een lage input lag belangrijk is voor een snelle en responsieve gameplay. De televisie ondersteunt DVB-C, wat betekent dat hij compatibel is met kabeltelevisie. Er is ook een Common Interface (CI) slot beschikbaar voor het gebruik van smartcards en CAM-modules.

Updates en Ondersteuning

Dezetelevisie wordt minimaal 12 maanden na de introductiedatum ondersteund met updates. Dit betekent dat je gedurende deze periode software-updates kunt verwachten die de functionaliteit en beveiliging van de televisie verbeteren.
Samenvattend biedt de Hisense QLED 65A79KQ televisie een uitgebreide set aan functies en technologieën die zorgen voor een hoogwaardige kijkervaring. Met zijn grote scherm, hoge resolutie, HDR-ondersteuning en diverse aansluitmogelijkheden is deze televisie geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van dagelijks televisiekijken tot gaming en het streamen van content.

Hisense QLED 65A79KQ (2023)
Hisense QLED 65A79KQ (2023)

Oorspronkelijke prijs was: €899,00.Huidige prijs is: €699,00.

schermkennis.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0