- 30%

Oorspronkelijke prijs was: €2.299,00.Huidige prijs is: €1.599,00.

Toevoegen aan vergelijken
Schermdiagonaal

Maximale resolutie stand

Type scherm

Type LED-LCD

HDR

Type High Dynamic Range

, ,

Type Backlight

Input Lag (milliseconde)

8

HDMI

HDMI versie

Ethernet verbinding

Koptelefoonaansluiting

Composiet aansluiting

WIFI

Bluetooth

Smart TV

Smart TV Platform

Aantal luidsprekers speaker

Ambilight

Automatisch dimmen

Ja

Waarde energielabel nieuw 2021

Energieverbruik in stand -by modus

Merk

EAN

6942147493687

Kleur

Landcode

n.v.t.

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

Ondersteuning met updates

Minimaal 12 maanden na introductiedatum

Gewicht zonder standaard (kg)

38500

Gewicht inclusief standaard (kg)

48000

Afmetingen inclusief voet

1674 x 344 x 1039 mm

Afmetingen zonder voet

1674 x 82 x 984 mm

Afstandsbediening

Ja

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Type TV tuner

DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T, DVB-T2

Common interface

,

Verpakking hoogte (cm)

117.40

Verpakking lengte (cm)

28.30

Verpakking breedte (cm)

186.40

Verpakkingsgewicht (kg)

65

Laatste update op 19 juni 2024 22:05
Schermdiagonaal: 75 inch (191 cm)
Maximale resolutie: Ultra HD/4K

De Hisense 75U8KQ is een televisie die in 2023 geïntroduceerd is en beschikt over een reeks moderne functies en technologieën. Deze televisie heeft een schermdiagonaal van 75 inch (191 cm) en biedt een resolutie van 3840 x 2160 pixels, wat resulteert in een 4K Ultra HD-beeldkwaliteit. Dit betekent dat de televisie beelden kan weergeven met een hoge mate van detail en scherpte.

Beeldtechnologie en Schermverversing

De Hisense 75U8KQ maakt gebruik van LED-LCD-technologie met een MiniLED-backlight. MiniLED is een geavanceerde backlight-technologie die zorgt voor een betere helderheid en contrast in vergelijking met traditionele LED-backlights. De televisie ondersteunt een verversingssnelheid van 144 Hz, wat betekent dat het scherm 144 keer per seconde wordt vernieuwd. Dit resulteert in vloeiendere beelden, vooral bij snel bewegende scènes zoals sportwedstrijden en actiefilms.

High Dynamic Range (HDR)

Deze televisie ondersteunt meerdere HDR-formaten, waaronder Dolby Vision, HDR10 en HLG. HDR, of High Dynamic Range, is een technologie die zorgt voor een groter dynamisch bereik tussen de lichtste en donkerste delen van het beeld. Dolby Vision is een geavanceerd HDR-formaat dat dynamische metadata gebruikt om de beeldkwaliteit frame voor frame te optimaliseren. HDR10 is een veelgebruikt HDR-formaat dat statische metadata gebruikt, terwijl HLG (Hybrid Log-Gamma) voornamelijk wordt gebruikt voor HDR-uitzendingen.

Connectiviteitsopties

De Hisense 75U8KQ biedt verschillende connectiviteitsopties. De televisie is uitgerust met vier HDMI-poorten, waarvan de versie HDMI 2.0 is. HDMI 2.0 ondersteunt hogere resoluties en verversingssnelheden, wat ideaal is voor het aansluiten van moderne apparaten zoals gameconsoles en streamingapparaten. Daarnaast is er één Ethernet-poort voor een bekabelde internetverbinding, en de televisie ondersteunt ook draadloze verbindingen via WiFi en Bluetooth. Er is een koptelefoonaansluiting en een composietaansluiting beschikbaar voor oudere apparaten.

Smart TV-functionaliteit Hisense 75U8KQ

Deze televisie draait op het VIDAA U Smart TV-platform. VIDAA U biedt toegang tot een breed scala aan apps en streamingdiensten, waardoor gebruikers eenvoudig toegang hebben tot hun favoriete content. De televisie kan zelfstandig met internet verbinden en heeft geen app nodig voor volledige functionaliteit. Dit maakt het gebruiksgemak aanzienlijk, aangezien alle benodigde functies direct beschikbaar zijn via de televisie zelf.

Geluidskwaliteit en Luidsprekers

De Hisense 75U8KQ is uitgerust met vier ingebouwde luidsprekers. Hoewel de specificaties van de luidsprekers niet gedetailleerd zijn, kan worden aangenomen dat de geluidskwaliteit voldoende is voor standaard kijkervaringen. Voor een meer meeslepende audio-ervaring kan het echter nuttig zijn om een extern audiosysteem, zoals een soundbar, te overwegen.

Energie Hisense 75U8KQ

De televisie heeft een energielabel van klasse F volgens de nieuwe 2021 normen. Dit betekent dat de televisie relatief energie-intensief is in vergelijking met apparaten met een hoger energielabel. Het energieverbruik in stand-by modus is 0,5 watt, wat vrij laag is en bijdraagt aan een lager energieverbruik wanneer de televisie niet in gebruik is.

Fysieke Specificaties en Installatie

De afmetingen van de Hisense 75U8KQ zonder standaard zijn 1674 x 82 x 984 mm, en met standaard zijn de afmetingen 1674 x 344 x 1039 mm. Het gewicht zonder standaard is 38,5 kg en inclusief standaard 48 kg. De televisie ondersteunt VESA-montage met een maat van 600 mm x 400 mm, wat betekent dat hij eenvoudig aan een muurbeugel kan worden bevestigd. De verpakking heeft een hoogte van 117,40 cm, een lengte van 28,30 cm en een breedte van 186,40 cm. Het verpakkingsgewicht is 65 kg.

Extra Functies en Informatie

De televisie ondersteunt automatisch dimmen, wat helpt om de helderheid van het scherm aan te passen aan de omgevingslichtomstandigheden. Dit kan bijdragen aan een betere kijkervaring en energiebesparing. De televisie heeft een CE-markering, wat aangeeft dat het voldoet aan de EU-veiligheids-, gezondheids- en milieubeschermingsvereisten. De handleiding is universeel, wat betekent dat deze in meerdere talen beschikbaar is.
De Hisense 75U8KQ biedt uitgebreide ondersteuning met updates voor minimaal 12 maanden na de introductiedatum. Dit betekent dat gebruikers gedurende deze periode kunnen rekenen op software-updates en verbeteringen.
Deze televisie is uitgerust met verschillende TV-tuners, waaronder DVB-C, DVB-S, DVB-S2, DVB-T en DVB-T2. Dit maakt het mogelijk om een breed scala aan televisiesignalen te ontvangen, afhankelijk van de beschikbare bronnen. Daarnaast is er een Common Interface (CI+) v1.3 aanwezig voor het gebruik van CAM-modules en smartcards voor betaaltelevisiediensten.
Met de bovenstaande informatie biedt de Hisense 75U8KQ een uitgebreide set aan functies en technologieën, wat het een veelzijdige keuze maakt.

Hisense 75U8KQ (2023)
Hisense 75U8KQ (2023)

Oorspronkelijke prijs was: €2.299,00.Huidige prijs is: €1.599,00.

schermkennis.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0