529,00

Toevoegen aan vergelijken
Schermdiagonaal

Maximale resolutie stand

Type scherm

Type LED-LCD

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

50

HDR

Type Backlight

HDMI

HDMI versie

Type HDMI

USB aansluiting

Ethernet verbinding

Koptelefoonaansluiting

Optische uitgang poort

Composiet aansluiting

Antenne aansluiting (Coax)

WIFI

Bluetooth

Smart TV

Smart TV Platform

Inclusief Game Mode

Ambilight

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Automatisch dimmen

Ja

Sleep timer

Energieverbruik (kW)

84

Waarde energielabel nieuw 2021

Energie besparing

Merk

EAN

8806084739858

Kleur

Landcode

Benelux model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

Ondersteuning met updates

Minimaal 48 maanden na introductiedatum

Draaibaar voetstuk

Nee

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Reparatie type

On-site repair

Common interface

,

Verpakking hoogte (cm)

83

Verpakking lengte (cm)

14

Verpakking breedte (cm)

135

Verpakkingsgewicht (kg)

21

Laatste update op 19 juni 2024 17:05
EAN: 8806084739858 Categorie: Tag:
Schermdiagonaal: 55 inch (140 cm)
Maximale resolutie: Ultra HD/4K

De LG 55UR74006LB is een televisie die in 2023 is geïntroduceerd en beschikt over een 55 inch (140 cm) schermdiagonaal. Deze televisie heeft een resolutie van Ultra HD/4K, wat betekent dat het een zeer hoge beeldkwaliteit biedt met een resolutie van 3840 x 2160 pixels. Dit zorgt voor scherpe en gedetailleerde beelden.

Schermtype en Beeldverversing

Het scherm van de LG 55UR74006LB is een LED-LCD type, specifiek een LED-variant. LED-LCD-schermen gebruiken lichtgevende diodes (LED’s) om het LCD-paneel te verlichten, wat resulteert in heldere en levendige beelden. De beeldverversingssnelheid van deze televisie is 50 Hz, wat betekent dat het scherm 50 keer per seconde wordt ververst. Dit is voldoende voor het afspelen van standaard televisie-inhoud en de meeste films.

HDR en Backlight

De LG 55UR74006LB ondersteunt High Dynamic Range (HDR), een technologie die zorgt voor een breder scala aan kleuren en een hoger contrast tussen de lichtste en donkerste delen van het beeld. Dit resulteert in een realistischer en levendiger beeld. Het type backlight dat in deze televisie wordt gebruikt, is Direct-LED. Dit betekent dat de LED’s direct achter het LCD-paneel zijn geplaatst, wat zorgt voor een gelijkmatige verlichting en een betere beeldkwaliteit.

Connectiviteit

Deze televisie heeft verschillende aansluitmogelijkheden, waaronder drie HDMI-poorten, waarvan de versie HDMI 2.1 is. HDMI 2.1 ondersteunt hogere resoluties en verversingssnelheden, evenals functies zoals HDMI eARC (Enhanced Audio Return Channel), wat zorgt voor een betere geluidskwaliteit. Daarnaast zijn er twee USB-aansluitingen, een Ethernet-verbinding, en een optische uitgangspoort beschikbaar. Er is geen koptelefoonaansluiting of composietaansluiting aanwezig, maar er is wel een antenne-aansluiting (Coax).

Netwerk en Smart TV

De LG 55UR74006LB kan verbinding maken met het internet via zowel WiFi als een bekabelde Ethernet-verbinding. De televisie is een Smart TV en maakt gebruik van het webOS-platform, wat gebruikers toegang geeft tot verschillende apps en streamingdiensten. Er is ook Bluetooth-ondersteuning aanwezig, wat het mogelijk maakt om draadloze apparaten zoals luidsprekers en hoofdtelefoons te verbinden.

LG 55UR74006LB en Energieverbruik

Het energieverbruik van de LG 55UR74006LB bedraagt 84 kW, en de televisie heeft een energielabel van klasse G volgens de nieuwe energielabels die sinds 2021 van kracht zijn. Ondanks het energielabel is er wel een energie besparingsfunctie aanwezig, wat kan helpen om het energieverbruik te verminderen.

Extra Functies

Deze televisie beschikt over verschillende extra functies zoals een Game Mode, die de instellingen optimaliseert voor het spelen van videogames, en automatisch dimmen, wat de helderheid van het scherm aanpast aan de omgeving. De televisie heeft ook een sleep timer, waarmee gebruikers kunnen instellen na hoeveel tijd de televisie automatisch uitschakelt.

Fysieke Specificaties en Installatie

De LG 55UR74006LB heeft een VESA-maat van 300mm x 300mm, wat betekent dat het compatibel is met VESA-montagestandaarden voor wandmontage. De televisie wordt geleverd met een afstandsbediening en heeft een verpakkingsgewicht van 21 kg. De afmetingen van de verpakking zijn 83 cm in hoogte, 14 cm in lengte, en 135 cm in breedte.

LG 55UR74006LB

De televisie is zwart van kleur en is een model dat specifiek is ontworpen voor de Benelux-markt. Het heeft een CE-markering, wat betekent dat het voldoet aan de Europese normen voor veiligheid, gezondheid en milieu. De handleiding is universeel en beschikbaar in meerdere talen.

De LG 55UR74006LB wordt geleverd met een fabrieksgarantie van twee jaar en ondersteuning met updates voor minimaal 48 maanden na de introductiedatum. Reparaties worden uitgevoerd via on-site repair, wat betekent dat een technicus naar de locatie van de televisie komt om reparaties uit te voeren indien nodig.

De televisie kan zelfstandig verbinding maken met het internet en vereist geen mobiele data verbinding of betaalde diensten voor volledige functionaliteit.

LG 55UR74006LB (2023)
LG 55UR74006LB (2023)
schermkennis.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0