Philips 42OLED809 (2024)

1.300,43

Toevoegen aan vergelijken
Schermdiagonaal

Maximale resolutie stand

Type scherm

Type OLED

OLED

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

HDR

Type High Dynamic Range

, ,

Type Backlight

HDMI

HDMI versie

Type HDMI

Ethernet verbinding

WIFI

Bluetooth

Smart TV

Smart TV Platform

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Inclusief Game Mode

Spraakbesturing

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Totaal uitgangsvermogen (W)

Aantal luidsprekers speaker

Subwoofer

Surround sound formaat

Dolby Atmos, Dolby Digital

Ambilight

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Sleep timer

Waarde energielabel nieuw 2021

Energie besparing

Energieverbruik in stand -by modus

Merk

EAN

8718863042021

Kleur

Landcode

Benelux model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

Ondersteuning met updates

Minimaal 36 maanden na introductiedatum

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

Common interface

,

Laatste update op 19 juni 2024 23:05
EAN: 8718863042021 Categorie: Tag:
Schermdiagonaal: 42 inch (107 cm)
Maximale resolutie: Ultra HD/4K

De Philips 42OLED809/12 is een televisie die in 2024 op de markt is gebracht. Deze televisie heeft een schermdiagonaal van 42 inch, wat overeenkomt met 107 cm. De maximale resolutie van het scherm is Ultra HD/4K, wat zorgt voor scherpe en gedetailleerde beelden. Het type scherm is OLED, wat bekend staat om zijn hoge contrasten en diepe zwarttinten. De verversingssnelheid van het scherm is 100 Hz, wat zorgt voor vloeiende beelden, vooral bij snelle bewegingen.

Beeldkwaliteit en HDR

De Philips 42OLED809/12 maakt gebruik van OLED-technologie. OLED staat voor Organic Light Emitting Diode, wat betekent dat elke pixel zelfstandig licht kan geven. Dit zorgt voor een betere beeldkwaliteit, met name bij het weergeven van zwarte tinten, omdat de pixels volledig uitgeschakeld kunnen worden. Dit in tegenstelling tot traditionele LED-schermen die altijd een achtergrondverlichting nodig hebben.

De televisie ondersteunt verschillende soorten High Dynamic Range (HDR), waaronder Dolby Vision, HDR10, HDR10+ en HLG. HDR zorgt voor een groter dynamisch bereik tussen de lichtste en donkerste delen van het beeld, wat resulteert in een realistischer en levendiger beeld. Dolby Vision is een geavanceerde HDR-standaard die dynamische metadata gebruikt om de helderheid en contrasten per scène te optimaliseren.

Connectiviteit en Smart TV-functies

De Philips 42OLED809/12 is uitgerust met drie HDMI 2.1-poorten, wat betekent dat de televisie geschikt is voor de nieuwste generatie gameconsoles en andere high-end audiovisuele apparatuur. HDMI 2.1 ondersteunt hogere resoluties en verversingssnelheden, evenals functies zoals eARC (Enhanced Audio Return Channel), wat zorgt voor een betere geluidskwaliteit.

De televisie beschikt over een ethernetverbinding en ingebouwde wifi, wat betekent dat je zowel bedraad als draadloos verbinding kunt maken met het internet. Bluetooth is ook aanwezig, wat handig is voor het draadloos verbinden van randapparatuur zoals koptelefoons of soundbars.

Als Smart TV maakt de Philips 42OLED809/12 gebruik van het Google TV-platform. Dit platform biedt toegang tot een uitgebreid aantal apps, waaronder populaire streamingdiensten zoals Netflix, Disney+ en Amazon Prime Video. De televisie ondersteunt ook spraakbesturing, wat betekent dat je de televisie kunt bedienen met je stem via Google Assistant.

Geluidskwaliteit en extra functies

De Philips 42OLED809/12 heeft een totaal uitgangsvermogen van 50 watt en is uitgerust met drie luidsprekers. Hoewel er geen subwoofer aanwezig is, ondersteunt de televisie wel surround sound-formaten zoals Dolby Atmos en Dolby Digital. Dit zorgt voor een betere geluidsbeleving, vooral bij het kijken van films en series.

Een unieke eigenschap van deze televisie is de aanwezigheid van Ambilight. Dit is een technologie van Philips waarbij LED’s aan de zijkanten van de televisie de kleuren van het beeld op de muur projecteren, wat zorgt voor een meer meeslepende kijkervaring.

De televisie heeft ook een aantal handige extra functies zoals een sleeptimer en energie besparende opties. Het energieverbruik in stand-by modus is slechts 0,3 watt, wat helpt om de energiekosten laag te houden. Het energielabel van de televisie is G, wat aangeeft dat het niet de meest energiezuinige optie is, maar dit is vaak het geval bij OLED-schermen vanwege hun hoge helderheid en beeldkwaliteit.

Installatie en gebruik Philips 42OLED809

De Philips 42OLED809/12 wordt geleverd met een universele handleiding en een afstandsbediening. De televisie ondersteunt VESA-montage met een maat van 300mm x 300mm, wat betekent dat hij eenvoudig aan de muur kan worden bevestigd met een geschikte beugel. De televisie heeft een CE-markering, wat betekent dat hij voldoet aan de Europese veiligheids-, gezondheids- en milieubeschermingsnormen.

De televisie vereist een wifi-verbinding voor gebruik van de Smart TV-functies, maar er is geen mobiele data verbinding nodig. Er zijn ook geen betaalde diensten vereist voor de basisfunctionaliteiten van de televisie. Een mobiele app is beschikbaar voor bediening, maar dit is niet noodzakelijk voor volledige functionaliteit. De app werkt zowel op Android als iOS.

Garantie en ondersteuning Philips 42OLED809

De Philips 42OLED809/12 wordt geleverd met een fabrieksgarantie van twee jaar. Daarnaast biedt Philips ondersteuning met updates voor minimaal 36 maanden na de introductiedatum. Dit betekent dat je gedurende deze periode software-updates kunt verwachten die de functionaliteit en beveiliging van de televisie verbeteren.
De televisie is beschikbaar in de kleur zwart en heeft een EAN-code van 8718863042021.

Philips 42OLED809 (2024)
Philips 42OLED809 (2024)

1.300,43

schermkennis.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0