Philips 77OLED809 (2024)

3.999,00

Toevoegen aan vergelijken
Schermdiagonaal

Maximale resolutie stand

Type scherm

Type OLED

OLED

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

HDR

Type High Dynamic Range

, ,

Type Backlight

HDMI

HDMI versie

Type HDMI

Ethernet verbinding

WIFI

Bluetooth

Smart TV

Smart TV Platform

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Inclusief Game Mode

Spraakbesturing

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Totaal uitgangsvermogen (W)

Aantal luidsprekers speaker

Subwoofer

Surround sound formaat

Dolby Atmos, Dolby Digital

Ambilight

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Sleep timer

Waarde energielabel nieuw 2021

Energie besparing

Energieverbruik in stand -by modus

Merk

EAN

8718863042069

Kleur

Landcode

Benelux model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

Ondersteuning met updates

Minimaal 36 maanden na introductiedatum

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Nee

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

Common interface

,

Laatste update op 19 juni 2024 23:05
EAN: 8718863042069 Categorie: Tag:
Schermdiagonaal: 77 inch (196 cm)
Maximale resolutie: Ultra HD/4K

De Philips 77OLED809/12 is een televisie die in 2024 op de markt komt en beschikt over een schermdiagonaal van 77 inch (196 cm). Deze televisie biedt een resolutie van Ultra HD/4K en maakt gebruik van OLED-technologie, wat zorgt voor een hoog contrast en diepe zwarttinten. Deze eigenschappen maken het een interessante optie voor liefhebbers van hoogwaardige beeldkwaliteit.

Schermtechnologie en Resolutie

De Philips 77OLED809/12 maakt gebruik van OLED (Organic Light Emitting Diode) technologie. OLED-schermen zijn zelf-emitterend, wat betekent dat elke pixel zijn eigen licht produceert. Dit resulteert in een zeer hoog contrast en diepe zwarttinten omdat individuele pixels volledig uitgeschakeld kunnen worden. De resolutie van deze televisie is Ultra HD/4K, wat neerkomt op 3840 x 2160 pixels. Dit zorgt voor een zeer gedetailleerd beeld, wat vooral merkbaar is bij het bekijken van 4K-content.

Beeldverversing en HDR

De beeldverversingssnelheid van de Philips 77OLED809/12 is 100 Hz. Dit betekent dat het beeld 100 keer per seconde ververst wordt, wat resulteert in vloeiendere bewegingen, vooral bij snelle actiescènes en sportuitzendingen. Daarnaast ondersteunt deze televisie verschillende HDR (High Dynamic Range) formaten zoals Dolby Vision, HDR10, HDR10+ en HLG. HDR zorgt voor een breder kleurenspectrum en een hoger contrast, wat resulteert in een levensechtere kijkervaring.

Connectiviteit en Smart TV-functies

De Philips 77OLED809/12 is uitgerust met drie HDMI 2.1-poorten, wat een hogere bandbreedte biedt voor betere beeld- en geluidskwaliteit. Eén van deze poorten ondersteunt HDMI eARC (enhanced Audio Return Channel), wat zorgt voor een verbeterde audiokwaliteit bij het aansluiten van een soundbar of AV-receiver. Daarnaast beschikt de televisie over een Ethernet-verbinding, WiFi en Bluetooth. De Smart TV-functionaliteit draait op het Google TV-platform, dat toegang biedt tot een uitgebreid aantal apps en streamingdiensten.

Geluidsprestaties Philips 77OLED809

Op het gebied van geluid biedt de Philips 77OLED809/12 een totaal uitgangsvermogen van 70 Watt, verdeeld over vijf luidsprekers en een subwoofer. Dit zorgt voor een rijk en vol geluid. De televisie ondersteunt ook verschillende surround sound-formaten zoals Dolby Atmos en Dolby Digital, wat bijdraagt aan een meeslepende audio-ervaring.

Ambilight en Energieverbruik

Een unieke eigenschap van Philips-televisies is de Ambilight-technologie. Dit systeem projecteert licht van de achterkant van de televisie op de muur, wat zorgt voor een bredere kijkervaring en minder vermoeide ogen. De Philips 77OLED809/12 heeft ook een energielabel van F volgens de nieuwe 2021-richtlijnen, en beschikt over energiebesparende functies. Het energieverbruik in stand-by modus is 0.3 Watt.

Overige Functies en Specificaties

De Philips 77OLED809/12 heeft diverse extra functies zoals een game mode, spraakbesturing en bediening via een mobiele app die beschikbaar is voor zowel Android als iOS. De televisie wordt geleverd met een afstandsbediening en heeft een fabrieksgarantie van 2 jaar. De VESA-maat voor wandmontage is 400mm x 300mm, en de televisie heeft een universele handleiding. De CE-markering is zichtbaar, wat aangeeft dat het product voldoet aan de Europese veiligheids-, gezondheids- en milieubeschermingsrichtlijnen.

Conclusie Philips 77OLED809

De Philips 77OLED809/12 biedt een combinatie van geavanceerde beeld- en geluidstechnologieën, uitgebreide connectiviteitsopties en slimme functies. Met zijn 77 inch OLED-scherm, 4K-resolutie, en ondersteuning voor verschillende HDR-formaten, is deze televisie geschikt voor wie op zoek is naar een prachtige kijkervaring. De integratie van Ambilight en het Google TV-platform voegen extra waarde toe.

Philips 77OLED809 (2024)
Philips 77OLED809 (2024)
schermkennis.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0