Philips The One 55PUS8909 (2024)

1.099,00

Toevoegen aan vergelijken
Schermdiagonaal

Maximale resolutie stand

Type scherm

Type LED-LCD

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

HDR

Type High Dynamic Range

,

Type Backlight

HDMI

HDMI versie

Type HDMI

WIFI

Bluetooth

Smart TV

Smart TV Platform

Type Smart TV Platform

Beperkt aantal apps

Totaal uitgangsvermogen (W)

Aantal luidsprekers speaker

Subwoofer

Surround sound formaat

Dolby Atmos, Dolby Digital, DTS Digital Surround

Ambilight

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Sleep timer

Waarde energielabel nieuw 2021

Energie besparing

Energieverbruik in stand -by modus

Merk

EAN

8718863040911

Kleur

Landcode

Benelux model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

Ondersteuning met updates

Minimaal 48 maanden na introductiedatum

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

Common interface

,

Laatste update op 19 juni 2024 09:05
EAN: 8718863040911 Categorie: Tag:
Schermdiagonaal: 55 inch (140 cm)
Maximale resolutie: Ultra HD/4K

De Philips The One 55PUS8909/12 is een televisie die in 2024 op de markt is gebracht. Deze televisie heeft een schermdiagonaal van 55 inch, wat overeenkomt met 140 cm. Dit model biedt een Ultra HD/4K resolutie, wat zorgt voor een haarscherp beeld. Het type scherm is een LED-LCD, specifiek een LED type. De verversingssnelheid van het beeldscherm bedraagt 100 Hz, wat zorgt voor vloeiende beelden, vooral bij snelle scènes.

Beeldkwaliteit en Resolutie

De Philips The One 55PUS8909/12 biedt een Ultra HD/4K resolutie. Dit betekent dat het scherm een resolutie heeft van 3840 x 2160 pixels, wat vier keer hoger is dan Full HD. Hierdoor worden beelden zeer gedetailleerd weergegeven. De televisie ondersteunt ook High Dynamic Range (HDR), inclusief de formaten HDR10, HDR10+ en HLG. HDR zorgt voor een groter contrast en een breder kleurenpalet, wat resulteert in levendigere en realistischere beelden.

Schermtechnologie Philips The One 55PUS8909/12

Dit model maakt gebruik van Direct-LED backlight technologie. Direct-LED betekent dat de LED-verlichting direct achter het scherm is geplaatst, wat zorgt voor een gelijkmatige verlichting en betere contrastniveaus. De verversingssnelheid van 100 Hz draagt bij aan soepele weergave van snelle bewegingen, wat vooral merkbaar is bij het kijken naar sport of actiefilms.

Connectiviteit en Poorten

De Philips The One 55PUS8909/12 is uitgerust met vier HDMI-poorten, allemaal van de versie HDMI 2.1. Dit maakt het mogelijk om meerdere apparaten aan te sluiten, zoals gameconsoles, Blu-ray spelers en soundbars. HDMI 2.1 ondersteunt hogere resoluties en verversingssnelheden, wat vooral nuttig is voor gaming en het afspelen van hoge kwaliteit video. De televisie beschikt ook over HDMI eARC, wat staat voor Enhanced Audio Return Channel. Dit zorgt voor een verbeterde audiokwaliteit via de HDMI-kabel.

Smart TV Functionaliteiten Philips The One 55PUS8909/12

De televisie is een Smart TV en draait op een basis Smart TV platform met een beperkt aantal apps. Dit betekent dat populaire streamingdiensten zoals Netflix en YouTube beschikbaar zijn, maar de keuze aan apps is beperkter dan bij sommige andere smart platforms. De televisie kan zelfstandig verbinding maken met internet via WiFi, waardoor het eenvoudig is om online content te streamen.

Audio en Geluid

De Philips The One 55PUS8909/12 heeft een totaal uitgangsvermogen van 40 W en is uitgerust met vier luidsprekers. Hoewel er geen subwoofer aanwezig is, ondersteunt de televisie wel verschillende surround sound formaten zoals Dolby Atmos, Dolby Digital en DTS Digital Surround. Dit zorgt voor een rijk en meeslepend geluid, wat de kijkervaring ten goede komt.

Ambilight en Extra Functies

Een opvallende functie van deze televisie is Ambilight. Dit is een door Philips ontwikkelde technologie waarbij LED’s aan de zijkanten van de televisie licht uitstralen dat overeenkomt met de kleuren op het scherm. Dit zorgt voor een extra bijzondere kijkervaring en vermindert de belasting van de ogen. Andere handige functies zijn de sleep timer en de mogelijkheid om energie te besparen, wat bijdraagt aan een lager energieverbruik. De televisie heeft een energieverbruik in stand-by modus van 0.5 W en heeft een energielabel van F volgens de nieuwe 2021 normen.

Fysieke Kenmerken en Installatie

De Philips The One 55PUS8909/12 is zwart van kleur en heeft een CE-markering, wat betekent dat het voldoet aan de EU-veiligheidsnormen. De televisie kan aan de muur worden bevestigd met een VESA maat van 200mm x 300mm. De handleiding is universeel, wat betekent dat deze in meerdere talen beschikbaar is. De televisie wordt geleverd met een afstandsbediening en heeft een fabrieksgarantie van 2 jaar.

Conclusie

De Philips The One 55PUS8909/12 biedt een combinatie van hoge beeldkwaliteit, goede geluidsopties en handige smart functies. Met zijn 55 inch scherm, 4K resolutie en ondersteuning voor HDR, is het een solide keuze voor wie op zoek is naar een moderne televisie. De aanwezigheid van Ambilight en de ondersteuning voor verschillende surround sound formaten maken de kijkervaring compleet. De televisie is goed uitgerust met connectiviteitsopties zoals HDMI 2.1 en WiFi, wat zorgt voor flexibiliteit bij het aansluiten van verschillende apparaten en het streamen van content.

Philips The One 55PUS8909 (2024)
Philips The One 55PUS8909 (2024)
schermkennis.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0