Samsung QE43QN90C (2023)

Toevoegen aan vergelijken
Schermdiagonaal

Maximale resolutie stand

Type scherm

Type LED-LCD

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

100

HDR

Type High Dynamic Range

,

Type Backlight

HDMI

HDMI versie

Type HDMI

Ethernet verbinding

Optische uitgang poort

WIFI

Bluetooth

Smart TV

Smart TV Platform

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Inclusief Game Mode

Spraakbesturing

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Surround sound formaat

Dolby Atmos

Ambilight

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Automatisch dimmen

Ja

VRR (Variable Refresh Rate)

AMD FreeSync, HDMI 2.1 Variable Refresh Rate

Waarde energielabel nieuw 2021

Energie besparing

Merk

EAN

8806094871722

Kleur

Landcode

Buitenlands model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

Introductiemaand

April

Ondersteuning met updates

Minimaal 48 maanden na introductiedatum

Gewicht zonder standaard (kg)

9400

Gewicht inclusief standaard (kg)

13400

Afmetingen inclusief voet

960.8 x 220 x 619.9 mm

Afmetingen zonder voet

960.8 x 26.9 x 558.9 mm

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Uitzonderingen fabrieksgarantie

schade door middel van vocht, vallen, barsten en eigen toedoen vallen niet onder de garantie

Type TV tuner

DVB-C, DVB-S2, DVB-T2

Common interface

,

Laatste update op 14 juni 2024 17:06
EAN: 8806094871722 Categorie: Tag:
Schermdiagonaal: 43 inch (109 cm)
Maximale resolutie: Ultra HD/4K

De Samsung QE43QN90C is een 43 inch 4K Neo QLED televisie die in april 2023 is geïntroduceerd. Dit model biedt een reeks geavanceerde functies en technologieën die bijdragen aan een verbeterde kijkervaring. De televisie heeft een schermdiagonaal van 109 cm en biedt een maximale resolutie van Ultra HD/4K, wat zorgt voor scherpe en gedetailleerde beelden.

Schermtechnologie en resolutie

De Samsung QE43QN90C maakt gebruik van Neo QLED-technologie, een type LED-LCD scherm dat bekend staat om zijn verbeterde helderheid en kleurweergave. Neo QLED gebruikt Mini LED-backlight, wat kleinere en meer nauwkeurig geplaatste LED’s betekent, die zorgen voor een betere controle over de lichtintensiteit en contrast. Dit resulteert in diepere zwarttinten en helderdere witte tinten. De maximale resolutie van deze televisie is Ultra HD/4K, wat vier keer de resolutie van Full HD is en zorgt voor een zeer gedetailleerd beeld.

Beeldverversing en HDR

De Samsung QE43QN90C heeft een beeldverversingssnelheid van 100 Hz, wat betekent dat het scherm 100 keer per seconde wordt vernieuwd. Dit zorgt voor vloeiende bewegingen, vooral bij snelle actiescènes en sportuitzendingen. Daarnaast ondersteunt deze televisie High Dynamic Range (HDR), inclusief HDR10+ en HLG (Hybrid Log Gamma). HDR-technologie verbetert het contrast en de kleurweergave, waardoor beelden realistischer en levendiger worden.

Connectiviteitsopties

Deze televisie biedt verschillende aansluitmogelijkheden, waaronder vier HDMI 2.1-poorten die geschikt zijn voor eARC (Enhanced Audio Return Channel). Dit maakt het mogelijk om hoogwaardige audio van de televisie naar een soundbar of AV-receiver te sturen. Ook is er een ethernetverbinding beschikbaar, evenals draadloze opties zoals WiFi en Bluetooth. Voor audio-uitgang is er een optische uitgangspoort aanwezig.

Smart TV-functies

De Samsung QE43QN90C draait op het Tizen-besturingssysteem, dat bekend staat om zijn gebruiksvriendelijke interface en uitgebreide app-ondersteuning. Gebruikers kunnen populaire streamingdiensten zoals Netflix, Amazon Prime Video en Disney+ direct op de televisie gebruiken. De televisie ondersteunt ook spraakbesturing, waardoor gebruikers via spraakcommando’s de televisie kunnen bedienen. Dit model is compatibel met zowel Android- als iOS-apparaten.

Gaming en energieverbruik

Voor gamers biedt de Samsung QE43QN90C een speciale Game Mode en ondersteuning voor Variable Refresh Rate (VRR) via AMD FreeSync en HDMI 2.1 VRR. Dit zorgt voor een soepelere en responsievere gameplay-ervaring door schermtearing en stotteren te verminderen. Het energielabel van deze televisie is G volgens de nieuwe energienormen van 2021, wat aangeeft dat het energieverbruik relatief hoog is. Toch zijn er energie besparende functies aanwezig om het verbruik te optimaliseren.

Audio en overige specificaties

Qua audio ondersteunt de Samsung QE43QN90C Dolby Atmos, een technologie die zorgt voor een meeslepende surround sound ervaring. De televisie heeft geen ingebouwde dvd-speler en ondersteunt ook geen Ambilight. Wel is er automatische dimfunctie aanwezig, die de helderheid van het scherm aanpast aan de omgevingsverlichting. De televisie weegt zonder standaard 9,4 kg en met standaard 13,4 kg. De afmetingen zonder voet zijn 960.8 x 26.9 x 558.9 mm.

Merk: Samsung QE43QN90C

De Samsung QE43QN90C is een model uit de QN90-serie van Samsung. Dit model is een buitenlands model en komt met een universele handleiding. De ondersteuning met updates is minimaal 48 maanden na de introductiedatum, wat betekent dat gebruikers gedurende deze periode software-updates kunnen verwachten.

Merk: Samsung QE43QN90C

De televisie heeft een VESA-montagepatroon van 200mm x 200mm, wat betekent dat het compatibel is met een breed scala aan muurbeugels. De afstandsbediening is inbegrepen en de televisie vereist een internetverbinding voor volledige functionaliteit. Gebruikers moeten een account aanmaken bij de app om gegevens te delen, wat een vereiste is voor het gebruik van bepaalde functies.

Samsung QE43QN90C (2023)
Samsung QE43QN90C (2023)
schermkennis.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0