Samsung QE65QN90D (2024)

2.449,00

Toevoegen aan vergelijken
Schermdiagonaal

Maximale resolutie stand

Type scherm

Type LED-LCD

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

100

HDR

Type Backlight

HDMI

HDMI versie

Composiet aansluiting

WIFI

Bluetooth

Smart TV

Smart TV Platform

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Inclusief Game Mode

Spraakbesturing

Ja

Bediening via mobiele app

Ja

App werkt op besturingssyteem

Android, iOS

Ambilight

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Sleep timer

Waarde energielabel nieuw 2021

Energie besparing

Energieverbruik in stand -by modus

Merk

EAN

8806095414850

Kleur

Landcode

Buitenlands model

Land van oorsprong

Hongarije

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

Taal handleiding

Engels

Introductiejaar

Ondersteuning met updates

Minimaal 24 maanden na introductiedatum

Draaibaar voetstuk

Nee

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Nee

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Delen van gebruikersgegevens vereist

Ja, bij aanmaken van account bij app

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Common interface

,

Laatste update op 19 juni 2024 21:06
EAN: 8806095414850 Categorie: Tag:
Schermdiagonaal: 65 inch (165 cm)
Maximale resolutie: Ultra HD/4K

De Samsung QE65QN90D is een 65 inch televisie die in 2024 is geïntroduceerd. Het model maakt gebruik van de nieuwste technologieën om een hoogwaardige kijkervaring te bieden. Met een schermdiagonaal van 165 cm en een resolutie van Ultra HD/4K biedt deze televisie scherpe en heldere beelden. Het schermtype is Neo QLED, een geavanceerde versie van QLED-technologie die gebruikmaakt van Mini LED-backlight voor verbeterde helderheid en contrast.

Schermtechnologie en Beeldkwaliteit

De Samsung QE65QN90D maakt gebruik van Neo QLED-technologie. QLED staat voor Quantum Dot Light Emitting Diode, een technologie die quantum dots gebruikt om het licht van de LED-backlight om te zetten in pure kleuren. Neo QLED is een verbeterde versie waarbij Mini LED-backlight wordt gebruikt. Mini LED’s zijn veel kleiner dan traditionele LED’s, waardoor er meer LED’s op hetzelfde oppervlak passen. Dit resulteert in een betere controle over de helderheid en contrastverhoudingen, wat leidt tot een helderder beeld en diepere zwarttinten.

Beeldverversing en HDR

Deze televisie heeft een beeldverversingssnelheid van 100 Hz. Dit betekent dat het beeld 100 keer per seconde wordt vernieuwd, wat zorgt voor vloeiende bewegingen, vooral tijdens snelle actiescènes in films of sportuitzendingen. Bovendien ondersteunt de Samsung QE65QN90D High Dynamic Range (HDR). HDR verhoogt het dynamisch bereik van de televisie, waardoor zowel de helderste als de donkerste delen van een beeld duidelijker en gedetailleerder worden weergegeven.

Connectiviteit en Smart TV-functies

De Samsung QE65QN90D is uitgerust met vier HDMI 2.1-poorten. HDMI 2.1 is een recente versie van de HDMI-standaard die hogere resoluties en verversingssnelheden ondersteunt, evenals functies zoals Variable Refresh Rate (VRR) en Auto Low Latency Mode (ALLM), wat vooral nuttig is voor gamers. De televisie heeft geen composietaansluiting, maar biedt wel draadloze connectiviteitsopties zoals WiFi en Bluetooth.
Het Smart TV-platform dat op deze televisie draait, is Tizen. Tizen is een besturingssysteem ontwikkeld door Samsung dat een breed scala aan apps ondersteunt. Hiermee kunnen gebruikers toegang krijgen tot streamingdiensten, sociale media en andere online content. De televisie is ook voorzien van spraakbesturing en kan bediend worden via een mobiele app die beschikbaar is voor zowel Android als iOS.

Samsung QE65QN90D en Energieverbruik

De Samsung QE65QN90D heeft een energielabel van klasse F volgens de nieuwe energierichtlijnen van 2021. Dit betekent dat de televisie niet de meest energiezuinige optie is op de markt. Echter, het toestel heeft wel energiebesparingsopties en een energieverbruik in stand-by modus van slechts 0,5 watt. Dit kan helpen om het totale energieverbruik te verminderen wanneer de televisie niet actief wordt gebruikt.

Gebruiksgemak en Extra Functies

Deze televisie heeft verschillende functies die het gebruiksgemak verhogen. Zo is er een ingebouwde slaap timer, en wordt de televisie geleverd met een afstandsbediening. Het toestel ondersteunt ook Common Interface (CI+ v1.3), wat nuttig is voor het decoderen van betaaltelevisie. De televisie is niet draaibaar en heeft geen ingebouwde dvd-speler.

Merk en Model: Samsung QE65QN90D

De Samsung QE65QN90D is een buitenlands model, geproduceerd in Hongarije. Het toestel heeft een CE-markering, wat aangeeft dat het voldoet aan de Europese veiligheids-, gezondheids- en milieuvereisten. De handleiding van het toestel is in het Engels. De televisie ondersteunt updates voor minimaal 24 maanden na de introductiedatum, wat betekent dat gebruikers gedurende deze periode toegang hebben tot de nieuwste software- en beveiligingsupdates.

Merk en Model: Samsung QE65QN90D

De televisie kan zelfstandig verbinding maken met het internet en vereist geen mobiele data-verbinding. Voor sommige functies is het delen van gebruikersgegevens nodig, bijvoorbeeld bij het aanmaken van een account voor de app. De fabrieksgarantie termijn bedraagt 2 jaar, wat standaard is voor de meeste elektronica producten.
Met een VESA-maat van 400 mm x 300 mm kan de televisie aan de muur worden gemonteerd. Dit biedt flexibiliteit in de plaatsing van het toestel in verschillende ruimtes.
Samenvattend biedt de Samsung QE65QN90D een combinatie van geavanceerde beeldtechnologie, uitgebreide connectiviteitsopties en slimme functies die zorgen voor een veelzijdige kijkervaring.

Samsung QE65QN90D (2024)
Samsung QE65QN90D (2024)

2.449,00

schermkennis.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0