Samsung The Serif QE43LS01B (2023)

- 23%

Oorspronkelijke prijs was: €1.108,17.Huidige prijs is: €849,00.

Toevoegen aan vergelijken
Schermdiagonaal

Maximale resolutie stand

Type scherm

Type LED-LCD

Beeldscherm verversing snelheid (Hz)

50

HDR

Type Backlight

Input Lag (milliseconde)

8

HDMI

HDMI versie

Type HDMI

Ethernet verbinding

Koptelefoonaansluiting

Optische uitgang poort

Composiet aansluiting

WIFI

Bluetooth

Smart TV

Smart TV Platform

Type Smart TV Platform

Uitgebreid aantal apps

Spraakbesturing

Nee

Bediening via mobiele app

Ja

App werkt op besturingssyteem

iOS, Android

Totaal uitgangsvermogen (W)

40

Aantal luidsprekers speaker

Subwoofer

Surround sound formaat

Dolby Atmos

Ambilight

Ingebouwde dvd-speler

Nee

Sleep timer

Energieverbruik (kW)

54

Waarde energielabel nieuw 2021

Energie besparing

Energieverbruik in stand -by modus

Merk

EAN

8806094929324

Kleur

Landcode

Benelux model

CE markering

Zichtbaar

VESA maat

Taal handleiding

Universeel

Introductiejaar

Ondersteuning met updates

Minimaal 60 maanden na introductiedatum

Draaibaar voetstuk

Nee

Gewicht zonder standaard (kg)

16.4

Gewicht inclusief standaard (kg)

17.4

Afmetingen inclusief voet

102,8 x 98,6 x 41,7

Afmetingen zonder voet

59,7 x 98,6 x 19,7

Afstandsbediening

Ja

Wifi vereist

Ja

Bluetooth vereist

Nee

Betaalde diensten vereist

Nee

Mobiele data verbinding mogelijk

Nee

App vereist voor volledige functionaliteit

Ja

Kan zelfstandig met internet verbinden

Ja

Compatibel met

Met apparaten in het ecosysteem van fabrikant

Fabrieksgarantie termijn (jaar)

2

Common interface

,

Laatste update op 14 juni 2024 17:06
EAN: 8806094929324 Categorie: Tag:
Schermdiagonaal: 43 inch (109 cm)
Maximale resolutie: Ultra HD/4K

De Samsung The Serif QE43LS01B is een televisie die in 2023 op de markt is gebracht. Met een schermdiagonaal van 43 inch (109 cm) en een resolutie van Ultra HD/4K biedt deze televisie een hoge beeldkwaliteit. Het schermtype is QLED, wat staat voor Quantum Dot Light Emitting Diode, een technologie die zorgt voor heldere kleuren en een hoog contrast. De beeldverversingssnelheid bedraagt 50 Hz.

Schermtechnologie en Resolutie

De Samsung The Serif QE43LS01B maakt gebruik van QLED-technologie. QLED staat voor Quantum Dot Light Emitting Diode. Deze technologie maakt gebruik van quantum dots om licht te produceren, wat resulteert in levendige kleuren en een hoog contrast. De resolutie van het scherm is Ultra HD/4K, wat betekent dat het beeld 3840 x 2160 pixels bevat. Dit zorgt voor scherpe en gedetailleerde beelden.

Beeldkwaliteit en HDR

Naast de hoge resolutie beschikt de Samsung The Serif QE43LS01B ook over HDR (High Dynamic Range). HDR verbetert de helderheid en het kleurenspectrum van het beeld, waardoor donkere scènes donkerder en lichte scènes helderder worden. Dit zorgt voor een dynamischer en realistischer beeld. Het type backlight dat wordt gebruikt is Edge-lit, wat betekent dat de LED-verlichting aan de randen van het scherm is geplaatst.

Connectiviteit

De televisie biedt verschillende aansluitmogelijkheden. Er zijn vier HDMI-poorten beschikbaar, waarvan één HDMI eARC ondersteunt. HDMI eARC (Enhanced Audio Return Channel) maakt het mogelijk om audio van hoge kwaliteit terug te sturen naar een compatibel audioapparaat. Daarnaast is er een Ethernet-verbinding en een optische uitgangspoort aanwezig. De televisie heeft geen koptelefoonaansluiting of composietaansluiting. Voor draadloze connectiviteit zijn zowel WiFi als Bluetooth beschikbaar.

Smart TV-functies

De Samsung The Serif QE43LS01B is een Smart TV en maakt gebruik van het Tizen-platform. Dit platform biedt een uitgebreid aantal apps en maakt het mogelijk om verschillende streamingdiensten en andere online content te gebruiken. De televisie kan bediend worden via een mobiele app die beschikbaar is voor zowel iOS als Android. Spraakbesturing is niet aanwezig, maar bediening via een mobiele app biedt een alternatief.

Audio

De televisie heeft een totaal uitgangsvermogen van 40 W en is voorzien van vier luidsprekers. Er is geen subwoofer aanwezig, maar de televisie ondersteunt Dolby Atmos voor een verbeterde surround sound-ervaring. Dit zorgt voor een ruimtelijk geluid dat de kijkervaring verrijkt.

Energieverbruik

Het energieverbruik van de Samsung The Serif QE43LS01B is 54 kW, en het apparaat heeft een energielabel van klasse G volgens de nieuwe normen van 2021. In stand-by modus verbruikt de televisie 0,5 watt. Er zijn energiebesparende functies beschikbaar om het energieverbruik te minimaliseren.

Fysieke kenmerken en installatie

De televisie weegt 16,4 kg zonder standaard en 17,4 kg inclusief standaard. De afmetingen inclusief voet zijn 102,8 x 98,6 x 41,7 cm, terwijl de afmetingen zonder voet 59,7 x 98,6 x 19,7 cm zijn. De televisie is niet VESA-compatible, wat betekent dat er beperkte opties zijn voor wandmontage. Een draaibaar voetstuk is niet aanwezig.

Overige kenmerken

De Samsung The Serif QE43LS01B heeft een CE-markering en wordt geleverd met een universele handleiding. De fabrieksgarantie termijn bedraagt 2 jaar. De televisie is compatibel met andere apparaten binnen het ecosysteem van de fabrikant, wat integratie en gebruiksgemak bevordert. Er is een Common Interface (CI) aanwezig voor het gebruik van CI+-modules.
De Samsung The Serif QE43LS01B is een model uit de Samsung The Serif-serie en biedt verschillende functies en technologieën die bijdragen aan een verbeterde kijkervaring. Het apparaat is geschikt voor gebruikers die op zoek zijn naar een televisie met hoge beeldkwaliteit, uitgebreide connectiviteitsopties en Smart TV-functionaliteiten.

Samsung The Serif QE43LS01B (2023)
Samsung The Serif QE43LS01B (2023)

Oorspronkelijke prijs was: €1.108,17.Huidige prijs is: €849,00.

schermkennis.nl
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0